Všechny oblíbené trasy

Mukačeva - Ostrava

  • Mukachevo
  • Uzhgorod
  • Ostrava

Cestujte autobusy LuxBus: Pohodlné a komfortní cesty z Mukačeva do Ostravy
Pokud hledáte spolehlivý a pohodlný způsob cestování mezi Mukačevem a Ostravou, LuxBus má pro vás ideální řešení. 
Každé pondělí, středu, pátek a sobotu můžete cestovat z Mukačeva do Ostravy pohodlným linkovým autobusem:
14:20 Mukačevo
22:35 Ostrava
Trasy a pohodlí
Pohodlné jízdní řády vám pomohou naplánovat si čas a zajistí flexibilitu během cesty.
Pohodlí a bezpečnost
Jednou z hlavních priorit společnosti LuxBus je zajištění pohodlí a bezpečnosti cestujících. Disponujeme nejmodernějšími a nejlépe vybavenými autobusy Mercedes, které poskytují pohodlná sedadla, prostor pro nohy a přístup k bezdrátovému internetu. Díky tomu můžete při cestování najít rovnováhu mezi prací a volným časem.
Profesionální řidiči a služby
LuxBus je hrdý na své řidiče, kteří jsou profesionály ve svém oboru. Zajišťují bezpečné a pohodlné cestování a dbají na pohodlí a důvěru cestujících. Kromě toho je přátelský personál společnosti připraven pomoci vám se všemi dotazy a dalšími službami během vaší cesty.
LuxBus je tak ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlný, komfortní a bezpečný způsob cestování z Mukačeva do Ostravy. Díky jejich pravidelným linkám, moderním autobusům a profesionálnímu servisu si můžete vychutnat každý okamžik vaší cesty. 

{ "formOnly": true, "redirectToUrlOnSearch": "/cs/buses/", "cartUrl": "/cs/cart/", "initialParams": { "startDate": "2024-09-28T08:29:22.385786+00:00", "fromPoint": 8, "toPoint": 6 } }